Microbuze

 1. <li><a title=” elevator auto 2 coloane ” href=”http://elevatorauto.ro/product-category/elevatoare-auto/elevator-auto-2-coloane/”> este o afacere</a></li>
 2. Inchirierea unui microbuz este o singura data sau regulat, pe termen lung (cateva zile) sau mai scurt (cateva ore), pentru grupuri de persoane, inclusiv pentru organizarea de diferite evenimente. Alegerea inteleapta este de a inchiria microbuze pentru evenimente corporate, excursii, nunţi, sărbători, precum şi microbuze personalizate pentru intalniri de afaceri, delegatii in strainatate, etc. Compania noastra este capabila de a asigura transportul cu microbuzul pentru orice număr de pasageri, de la 7 până la 10 persoane şi grupuri formate din mai mult de 100 de pasageri.
Mercedes – Benz Sprinter 313 CDI
 Ford Transit – 2008

Compania este actualizată în mod constant cu autoturisme noi si moderne, astfel încât poate hrăni două duzini de maşini, în acelaşi timp, dacă vă rezervaţi un microbuz sau minivan. Vă garantăm o călătorie confortabilă pe maşini moderne, care îndeplinesc toate reglementările si cerintele de siguranţă.

Avantajele de cooperare cu firma noastra consta in urmatoarele:

 • Specialistii auto care lucrează în cadrul companiei noastre care monitorizeaza starea atât interna, cât şi externă a vehiculelor.
 • Cele mai competitive preţuri din regiune şi abordarea optimă pentru fiecare client.
 • In flota noastra sunt autobuze cu diferite capacităţi şi de clasă, aşa că putem oferi mereu posibilitatea de a alege cea mai bună opţiune pentru cerinţele specifice ale clientului;
 • Clienţii permanenti şi importanti beneficiaza de  reduceri.

Pentru a face mai uşor faptul de a alege mizcrobuzele utilizate pentru transportul de pasageri, oferim un catalog ilustrat în atenţia clienţilor, cu o descriere detaliată a tuturor microbuzelor disponibile.

De asemenea, înainte de a face o rezervare de microbuze, clientul poate verifica personal statutul pretins a vehiculului şi a comunica cu reprezentantul societatii noastre.

Costul de închiriere a unui microbuz se calculează individual, în fiecare caz, prin urmare, pentru mai multe informatii in legatura cu acesta va sfatuim sa contactati consultantii companiei noastre.

Suntem pe piaţă de inchirieri microbuze si traficul de pasageri de  mai mult de un an, astfel  clienti nostri pot fi siguri de o calitate constanta înaltă a serviciilor oferite.

Nunta – un eveniment important în viaţa fiecarei persoane, deci vrei ca totul sa fie extraordinar, fara probleme organizatorice. Organizatorii responsabilii ar trebui să aibă grijă de confortul, nu numai proaspat căsătoritilor, dar si a oaspeţiilor si  invitaţilor, care, în cele mai multe cazuri,sunt transportate de la sala de cununii la locul de sărbătoare prin diferite autoturisme sau alte mijloace de transport.

Compania noastra oferă conexiuni de microbuze personalizate pentru nunta. Avem o gama larga de produse, in care puteţi găsi întotdeauna o alegere bună, ghidat de cerinţele clientului individual la un nivel de confort şi de spaţiul generos al vehiculului.

Înainte de a inchiria un microbuz pentru o nunta, expertii nostri va recomanda pentru a determina numărul exact de persoane, condiţiile speciale şi durata de transport. Dacă nu se ia în considerare toţi aceşti factori, este dificil să se calculeze preţul de inchiriere a microbuzului in Arad.

Va garantam ca oaspeţii vor calatori confortabil, pe toata durata transportului la nunta!

Inchirierea unui microbuz  pentru excursii in afara orasului este deasemenea posibila  prin compania noastra!

La acest serviciu, inchirieri de microbuze, preţurile sunt destul de rezonabile – vizitati cu incredere compania noastră sau cel puţin uitati-va la site-ul nostru,si  puteţi alege cu uşurinţă cel mai bun  microbuz pentru Dvs. din punct de vedere al spaţiului şi nivelului de confort. Comanda dumneavoastra va fi executata la cel mai înalt nivel: angajatii companiei noastre au  responsabilitate a se vedea în împlinirea ei. Flota noastra este formata din masini noi din clase diferite. Printre acestea sunt masini interne, precum şi maşini importate. În categoria “Mediu de afaceri şi Clasa” brandurile sunt Ford, Opel, Chevrolet, Mitsubishi, Volkswagen, Nissan, şi Daewoo. Clasa Executive – masini din branduri de lux, inclusiv Mercedes-Benz, Audi, Volvo, Toyota, Mazda si BMW. Toate masinile sunt in stare excelenta, cele mai multe modele sunt dotate cu aer condiţionat. Flota noastra este formata din masini noi din clase diferite. Printre acestea sunt masini interne, precum şi maşini importate. În categoria “Mediu de afaceri şi Clasa” brandurile sunt Ford, Opel, Chevrolet, Mitsubishi, Volkswagen, Nissan, şi Daewoo. Clasa Executive – masini din branduri de lux, inclusiv Mercedes-Benz, Audi, Volvo, Toyota, Mazda si BMW. Toate masinile sunt in stare excelenta, cele mai multe modele sunt dotate cu aer condiţionat.

Cateva informatii despre costurile inchirierii in linii mari:

Toate parcarile cu plată vor fi  plătite de către client.
De la 22:00 la 08:00 creşte costul de călătorie cu proccentul stabilit inaintea inchirierii unui microbuz. Comenzile sunt acceptate şi procesate între 09:00 şi 20:00. După primirea ordinului veti fi contactat prin telefon sau e-mail. Fără confirmarea comenzii, solicitarile pentru inchirieri microbuze nu se consideră a fi acceptate.  Clientul nu are dreptul de a forţa conducătorului auto de a încălca regulile de circulaţie.
Optimal Auto nu va fi considerat responsabil pentru blocajele de trafic, acţiunile poliţiei rutiere şi a incidentelor de pe drum de-a lungul traseului auto. Deasemenea, compania noastra nu este responsabil pentru orice lucru  uitat sau lăsat în urmă în maşină. La sfârşitul unei ieşiri, nu uitaţi, vă rugăm să verificaţi interiorul vehiculului.  În scopul de a satisface performanţele de siguranţă ale serviciilor de transport nu au voie să transporte persoane care au in bagaje inflamabile, baterii, obiecte ascuţite şi droguri. Nu transportam pasageri cu arme de foc sau la rece din oţel, fără un permis adecvat.

 • Plata pentru servicii se face înainte de călătorie. Dacă aveţi nevoie de microbuz pentru mai mult timp, decat a fost prevazut anterior, plata de ore suplimentare se face în avans.
 • Comenzile pot fi anulate de către client, fără penalitati cu cel puţin 4 zile înainte de inchiriere a masinii.

În cazul de non-utilizare a vehiculului, ce s-a depus la dispoziţia clientului în cadrul cererii anterioare, plata se va face în baza unui  timp  minim dat de un regulament  privind tarifele depuse cu masina in functie de lista de preţuri. La schimbarea de ora şi locul de inchiriere Clientul va informa Contractantul cu nu mai puţin de 4 ore înainte de executarea ordinului acestuia.  Drepturile şi obligaţiile părţilor.

Furnizorul:

 1. Accepta o cerere de la client în scris (fax). Cererea care va indica traseul, ora şi locul de depunere a unui timp de staţie de microbuz.
 2. Serviciile de transport sunt furnizate de către Furnizor în perioada specificată în cerere.
 3. Pe durata contractului Furnizorul se  sa menţina o stare bună de transport in vehiculele închiriate, inclusiv punerea în aplicare de reparaţii şi furnizarea de consumabile necesare.
 4. Pentru a oferi servicii de management al clienţilor pentru scopuri de întreţinere tehnice, în conformitate cu contractul de închirierere.
 5. Pentru a asigura conformitatea cu cerinţele de la echipajul minim de formare profesională şi de practica obişnuită a acestui tip de serviciu de transport şi condiţiile contractului.
 6. Furnizarea de comanda clientului de lucru tehnic, curata si care se potrivesc pentru vehiculele de serviciu.
 7. Transporta şi asigura răspunderea pentru daunele care pot fi cauzate de sau în legătură cu funcţionarea microbuzelor.
 8. Membrii echipajului sunt angajaţi ai furnizorului şi sub rezerva de ordine ale întreprinderilor legate de gestionarea şi întreţinerea, şi ordine ale clienţilor cu privire la exploatarea comercială a transportului.

În cazul unei pene de transport în timpul executării unui ordin se obliga  sa furnizeze clienţilor un back-up de transport.La livrarea microbuzului de a pune logo-ul companiei pe vehiculul inchiriat. Clientul trebuie sa respecte urmatoarele cerinte:

 • Să suporte costurile care decurg din exploatarea comercială de transport, precum şi pentru plata taxelor, parcare.
 • Utilizarea ordonata a transportului sale catre destinaţie (transportul de călători pentru transportul de pasageri, suma de care nu trebuie să depăşească numărul de locuri în microbuz şi cantitatea de marfă nu trebuie să depăşească capacitatea de încărcare a maşinii de beton).
 • Nu luaţi microbuz in scopul de a subînchiria, fără aprobarea scrisă de la furnizor.
 • Asiguraţi-vă că mesele echipajului, precum şi călătoriile lungi şi cazarea echipajului este asigurata pe cheltuiala clientului.
 • Confirmaţi semnătura pe zi de serviciu (nume, titlu, număr de telefon), se face în mod corespunzător cererii de scrisoarea de trăsură (ori de început şi de sfârşit de operare), precum şi discrepanţa dintre cerinţele clienţilor de transport, menţionate la punctul 2.5 şi 2.6.
 • În cazul unei inchirieri mai lungi neprevazute, se face plata suplimentară în termen de trei zile de la primirea de la Furnizor convenite de către părţi cu privire la factura suplimentara.
 • Clientul este obligat să informeze pasagerii cu privire la normele de conduită în timpul transportului in microbuzul inchiriat, şi să urmeze regulile de siguranţă în timpul conducerii.

9.Este strict interzis:

 • Consumul de alcool, fumatul, consumul de medicamente stupefiante în vehicule. Inchiriere de microbuze in scopuri turistice de catre persoane fizice si/sau juridice pentru toate ocaziile la cele mai mici preturi.

Inchirieri unui microbuz Mercedes Benz, Mercedes Sprinter, Volkswagen sunt la preţuri destul de rezonabile. Aveţi posibilitatea de a alege un vehicul bazat pe scopul şi durata călătoriei, şi să fiti încrezători că pasagerii vor fi plasate în confort deplin. Inchiriere microbuze turistice ieftine – cea mai bună investiţie pentru oricine care cunoaşte ruta şi poate acţiona ca un ghid.

Sunt de acord, mult mai ieftin săinchirieze vehiculele  decât să cumpere un pachet complet de tour operator. Comandarea unui microbuz – ideal pentru o vacanţă de familie liniştită. Masina va costa ieftin poate fi distractiv şi relaxant, fără excepţie, pentru că sederea apoi la volan se face in functie de necesitatile conducatorului. Inchiriere pe termen lung s unui microbuz va ajuta pentru a salva oaspeţii, rudele, prietenii, cunoscutii din oraş, mai ales daca au prieteni in localitate. Acest serviciu este practicat cu succes de companiile de transport din întreaga lume.

Facebook Twitter Email Tumblr Stumbleupon Digg

Suntem si pe:

Rent a Car Arad


Inchirieri microbuze Arad

Inchirieri auto Arad